HomeWinkelwebsite - Alles over Winkelen - Adressen en Openingstijden

Zitmeubelen| Meubelen | Stoelen| Sta-op-Fauteuil


PractiComfort is een totaalleverancier en een specialist in mobiliteit. Bij PractiComfort kunt u o.a. terecht voor het aanschaffen van bijvoorbeeld een scootmobiel, een sta-op-fauteuil, een badlift of een traplift. Weet u dat er belastingvoordeel valt te behalen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een traplift? Wilt u meer informatie en contact met PractiComfort zij bellen u graag even om uw persoonlijke wensen te inventariseren.
Bel mij om afspraak maken

Prominent, de grootste zitspecialist van Nederland. Prominent zal u in zes stappen helpen uw ideale fauteuil te vinden, maak hierbij keuzes uit vorm, functionaliteit, zithoogte en –diepte, hardheid, bekleding en voet. Stel uw eigen stoel op maat samen en zorg er daarmee voor dat u voortaan met optimaal comfort en hoge ergonomie zit. Voor iedereen zitcomfort, kies voor Prominent!
Prominent

Seats and Sofas staat bekend om zijn Giant Take Away principe: wanneer u een zitmeubel van Seats and Sofas aanschaft hoeft u geen weken meer te wachten tot deze leverbaar is, maar kunt u uw zitmeubel direct meenemen! Deze service wordt mogelijk gemaakt door de grootschaligheid van Seats and Sofas; wat eveneens tot de mogelijkheid van lage prijzen zorgt. Zitmeubelen naar de laatste trends en tegen de laagste prijzen; Seats and Sofas maakt het mogelijk!
Seats And Sofas

Zoek op de winkelwebsite:

Nederland