HomeWinkelwebsite - Alles over Winkelen - Adressen en Openingstijden

Woonwinkels | Meubelen | Interieur | Inrichting | Wonen


De Bommel Meubelen is ontwerper en producent van eigen meubelen, waardoor alle meubelen in de eigen gewenste materiaalsoorten, kleuren en maten gemaakt en geleverd kunnen worden. In juli 2010 is de Bommel gefuseerd met Wincklaer waardoor er een nóg breder assortiment beschikbaar is, er groter ingekocht wordt, de prijzen vertrouwd laag kunnen blijven en er veel uit voorraad geleverd kan worden! Kijk voor een vestiging bij u in de buurt.
De Bommel meubelen »

Decorette is een zogenoemd woonatelier dat allerlei producten met betrekking tot zonwering, muurbedekking, verlichting en accessoires in het assortiment heeft. De Decorette winkel straalt sfeer en gemak uit en zal u inspireren! Gemak wordt daarnaast ook gerepresenteerd door de medewerkers van Decorette, niet alleen wordt u goed geholpen, het is ook mogelijk om de door u gekozen producten te laten plaatsen!
Decorette Woonatelier »

Het familiebedrijf Goossens Wonen en Slapen dat inmiddels al meer dan vijftig jaar bestaat, zal u als klant optimaal van dienst zijn met haar verschillende locaties, talloze ideeën, vele sferen, kwaliteit, betrokkenheid, zorg en service. Wanneer u bij Goossens komt zult u met behulp van deskundig en persoonlijk interieuradvies tot de meubelen en accessoires komen die perfect bij u passen. Goossens wonen en slapen, gewoon thuis.
Goossens Wonen & Slapen »

Het familiebedrijf Goossens Wonen en Slapen dat inmiddels al meer dan vijftig jaar bestaat, zal u als klant optimaal van dienst zijn met haar verschillende locaties, talloze ideeën, vele sferen, kwaliteit, betrokkenheid, zorg en service. Wanneer u bij Goossens komt zult u met behulp van deskundig en persoonlijk interieuradvies tot de meubelen en accessoires komen die perfect bij u passen. Goossens wonen en slapen, gewoon thuis.
Henders en Hazel »

De Kwantum is een vooraanstaande grootaanbieder en zelfbedieningswinkel van onder andere meubelen, decoratie en klusgereedschap. Kwantum biedt lage prijzen, hoge service en een ruim assortiment van hedendaagse artikelen. Bent u niet zo handig, of heeft u geen tijd om uw Kwantum artikelen in huis te plaatsen? Geen probleem! Kwantum heeft een speciale service die uw klus tegen een aantrekkelijke prijs over zal nemen!
Kwantum »

Profijt Meubel onderscheidt zich van andere woonwinkels doordat Profijt Meubel beschikt over de Laagste Prijsgarantie en het snelleverbaar programma. Meubels van Profijt Meubel zijn hierdoor laaggeprijsd en altijd binnen vier weken leverbaar! Maak een keuze uit het brede assortiment meubelen, allen voorzien van de CBW-garantie; kwaliteit gegarandeerd!
Profijt Meubel »

Rofra | Home is een exclusief en origineel merk dat zich onderscheidt van de anderen. Rofra Home is verfrissend anders. Een groot gedeelte van de collectie van Rofra | Home wordt zelf gemaakt, waardoor aanpassingen aan de producten mogelijk zijn. Wilt u een bijvoorbeeld een specifieke bank, maar dan net een slagje kleiner, of wilt u een detail liever anders uitgewerkt zien? Bij Rofra Home kan dat, zij maken het voor u mogelijk!
Rofra Home »

Wanneer u de Trendhopper binnenkomt, zult u direct verwelkomd worden door de talloze accessoires die de Trendhopper te bieden heeft. De Trendhopper heeft echter veel meer dan alleen woonaccessoires; u kunt bij de Trendhopper ook terecht voor verschillende soorten en stijlen meubelen en verlichting. Komt u er zelf niet uit, dan helpt Trendhopper u graag met advisering over uw interieur. Tot snel!
Trendhopper »

Van woonkamer meubelen tot keukenaccessoires, WoonExpress heeft het! Woonexpress is een nieuw Nederlands woonwarenhuis met een grote verscheidenheid aan producten, tegen lage prijzen. Vindt u het ook zo vervelend dat u iets uitgezocht en betaald heeft, maar het nog niet mee kan nemen? Bij Woonexpress is dat verleden tijd, u kunt u producten direct meenemen!
WoonExpress »

Woonsquare zal er voor zorgen dat u voortaan heerlijk thuiskomt! De vernieuwende en verrassende meubels van Woonsquare zullen er voor zorgen dat uw interieur wordt zoals u altijd al gewild heeft. Woonsquare biedt de mogelijkheid om meubels naar wens aan te passen; kleur en maat alles kan! En dat nog eens voor een lage prijs! Woonsquare, da’s thuiskomen!
Woonsquare »

Xenos is het Griekse woord voor vreemd. Niet gek dus dat de Xenos vol met aparte, verrassende en originele producten staat! Bij Xenos kunt u terecht voor een breed assortiment aan onderscheidende woon- en cadeauartikelen. Dat de Xenos daarnaast ook nog eens lage prijzen hanteert, maakt het extra leuk om bij Xenos te winkelen. 101% Xenos!
Xenos »

Zoek op de winkelwebsite:

Nederland