HomeWinkelwebsite - Alles over Winkelen - Adressen en Openingstijden

Juweliers | Horloges | Sieraden | Juwelen


Met zo’n zeshonderd vestigingen verspreid over Nederland en ruim tweehonderd vestigingen verspreid over België, zit er altijd wel een Blokker bij u in de buurt! Blokker beschikt over een groot product assortiment dat voornamelijk uit huishoudartikelen bestaat. Het assortiment wordt daarnaast aangevuld met speelgoed, tuinmeubels en luxe producten. Blokker zal er voor zorgen dat u voortaan alles op uw gemak kunt doen en kunt genieten van de dagelijkse dingen en dat nog eens tegen lage prijzen!
Blokker heeft elke week een nieuwe actiefolder met daarin de seizoensgebonden en afgeprijsde artikelen. Blijf met de folder op de hoogte van de nieuwe artikelen van Blokker en weet wanneer u naar de Blokker kunt gaan om uw voordeel te pakken! Of ga natuurlijk gewoon langs in de winkel……

Cachet Juweliers »

Met 91 filialen is Lucardi een van de grootste juweliersketens van Nederland. Met haar grote assortiment aan sieraden, horloges en andere modeaccessoires dient Lucardi Juweliers een breed publiek. De aanspraak bij een breed publiek wordt daarnaast mede mogelijk gemaakt door het feit dat Lucardi prachtige gouden en zilveren sieraden, horloges en accessoires voor ieder budget te bieden heeft. Sieraden en horloges zijn voortaan niet meer alleen voor de mensen die genoeg geld hebben, maar worden door Lucardi voor iedereen mogelijk gemaakt. Voor een lage prijs kan iedereen nu van een prachtig en kwalitatief hoogstaand sieraad genieten!
Bent u op zoek naar een specifiek sieraad, of zou u graag advies krijgen? De enthousiaste medewerkers van Lucardi staan altijd voor u klaar!

Lucardi Juweliers »

Schaap en Citroen is een vooraanstaande Nederlandse juwelier met een internationale collectie aan sieraden, horloges en accessoires. De sieraden van Schaap en Citroen zijn ‘designed for life’, het zijn niet zomaar sieraden, maar prachtige sieraden van superieure kwaliteit.
Een collectie vol topmerken, aandacht voor de klant en service zijn de sleutel tot succes volgens Schaap en Citroen. De gemotiveerde medewerkers van Schaap en Citroen helpen u graag bij het vinden van het juiste sieraad voor u en maken uw aankoop tot een waar feestje. Na de aankoop houden de diensten van Schaap en Citroen echter nog niet op, wanneer u vragen heeft met betrekking tot uw product, bijvoorbeeld over het onderhoud of de garantie, dan kunt u altijd weer bij Schaap en Citroen terecht!

Schaap en Citroen Juweliers »

Service en klantgerichtheid, dat vindt u bij Siebel Juweliers. De deskundige medewerkers van Siebel Juweliers adviseren u graag bij uw aankoop, u heeft bij Siebel Juweliers immers ruime keuze uit sieraden, horloges en relatie- en trouwringen in vele verschillende stijlen. U kunt altijd terecht in een van de 38 toegankelijke Siebel vestigingen in Nederland voor het deskundige advies en de prachtige sieraden van Siebel Juweliers. De toegankelijkheid en deskundigheid van Siebel is niet geheel onopgemerkt gebleven; Siebel Juweliers is door klanten inmiddels al verscheidene keren tot beste juweliersketen uitgeroepen! Laat u verrassen door de veelzijdigheid van Siebel, welke stijl u ook prefereert, Siebel heeft altijd geschikte sieraden voor u!
Siebel Juweliers »

De medewerkers van Strego hebben niet alleen kennis van zaken, maar ook passie. Passie voor juwelen en passie voor de klant. Passie die u terug zult zien in de uitstekende service die Strego te bieden heeft; de Strego medewerkers zullen u adviseren, begeleiden en helpen bij uw keuze. Een sieraad is immers niet iets dat u zomaar elke dag koopt, het kopen van een sieraad is een speciale gelegenheid waarbij u met het voor u perfecte sieraad dient te eindigen, een sieraad waar u nog vele jaren gelukkig mee zult zijn. Met de collectie die Strego heeft zal dit naar alle waarschijnlijkheid gaan lukken. Kies uit prachtige horloges, sieraden en trouwringen van merken als Burberry, Calvin Klein, D&G, Gucci en Fossil. Geniet van de passie van Strego!
Strego Juweliers »

Zoek op de winkelwebsite:

Nederland