HomeWinkelwebsite - Alles over Winkelen - Adressen en Openingstijden

Huishoudwinkels | Huishouden | Huishouding


Met zo’n zeshonderd vestigingen verspreid over Nederland en ruim tweehonderd vestigingen verspreid over België, zit er altijd wel een Blokker bij u in de buurt! Blokker beschikt over een groot product assortiment dat voornamelijk uit huishoudartikelen bestaat. Het assortiment wordt daarnaast aangevuld met speelgoed, tuinmeubels en luxe producten. Blokker zal er voor zorgen dat u voortaan alles op uw gemak kunt doen en kunt genieten van de dagelijkse dingen. En dat nog eens tegen een lage prijs!
Blokker heeft elke week een nieuwe actiefolder met daarin de seizoensgebonden en afgeprijsde artikelen. Blijf met de folder op de hoogte van de nieuwe artikelen van Blokker en weet wanneer u naar de Blokker kunt gaan om uw voordeel te pakken! Of ga natuurlijk gewoon langs in de winkel……

Blokker vestigingen >>

“ Verrassend volledig, verbazend voordelig”, dit is de slogan waarmee Action de eigen winkel aanprijst. Een passende slogan gezien de winkel een breed assortiment producten tegen lage prijzen aanbiedt. Het Action assortiment loopt sterk uiteen, van huishoud artikelen tot decoratie en van porselein tot doe-het-zelf. Een groot deel van deze producten bevindt zich slechts tijdelijk in de schappen en zal na enige tijd worden vervangen. Wanneer u een product ziet dat u graag wil hebben is het daarom verstandig om het meteen te kopen in plaats van af te wachten. Door de lage prijzen is afweging vaak ook niet eens nodig; u neemt de producten zo in uw winkelmandje mee! Een breed assortiment en lage prijzen, dat is wat de Action tot een geweldige winkel maakt, voor iedereen. Tot snel bij Action!
Action vestigingen >>Zoek op de winkelwebsite:

Nederland