HomeWinkelwebsite - Alles over Winkelen - Adressen en Openingstijden

Bouwmarkten | Doe het zelf | Klusser


Op deze pagina vind u informatie over de diverse bouwmarkten die er in Nederland zijn te vinden. Er is altijd wel een bouwmarkt bij u in de buurt. Elke bouwmarkt heeft zijn eigen slogan en als doe het zelver vind je in elke bouwmarkt wel wat je nodig hebt.

Winkelwebsite heeft de adressen en openingstijden voor u op een rijtje gezet!

De nationale keten Enorm verkoopt producten die betrekking hebben op het klussen. Enorm maakt met zijn gereedschap, service en producten voor techniek en veiligheid mogelijk dat de doe het zelver lekker aan de slag kan. Kwaliteit staat centraal; exclusief met vele extra’s. Enorm. Uw klus, ons vak.

Enorm vestigingen »

Of het nu gaat om een klein schroefje, of een geheel nieuw interieur; de Formido deco bouwmarkt staat voor u klaar. Niet alleen heeft de Formido een enorme verscheidenheid aan doe het zelf producten te bieden, deze producten worden ook nog eens met deskundig advies geleverd. Laat u inspireren en doe uw voordeel bij Formido!
Formido vestigingen »

GAMMA, de doe het zelf markt die tot de top van de Benelux behoort, voorziet in de behoefte van klussers. Met zijn verscheidenheid aan producten helpt GAMMA de consument bij verbouwingen, het onderhoud en het decoreren van uw woning en alles daar omheen. Consument gerichtheid en zelfredzaamheid in de winkel zijn uitgangspunt, het product is slechts de oplossing.
Gamma vestigingen »

Er is altijd wel iets te doen uw huis of tuin, wat u hier voor nodig heeft is voor een vaste lage prijs te vinden bij de HORNBACH. Niet de goederen, maar klanten zijn het product van de HORNBACH. Daarom heeft HORNBACH zo’n 120.000 producten te bieden die de klant zullen voorzien in de producten die benodigd zijn voor zijn gehele project. Yippiejajayippieyippieyeahhh!
Hornbach vestigingen »

Hubo is in de loop der jaren op verschillende punten veranderd, de kernpunten zijn echter hetzelfde gebleven. Zo draait het bij Hubo nog steeds om vakmanschap, persoonlijkheid en klantvriendelijkheid. Hubo zal zich met zijn goed geprijsde, maar kwalitatief hoogstaande, producten helpen bij alle klussen in en om het huis helpen. Overtref jezelf!
Hubo vestigingen »

De KARWEI richt zich op de moderne doe het zelver en wil de klant helpen bij het klussen binnenshuis en in de tuin. KARWEI volgt trendontwikkelingen en gaat mee in de wens naar duurzaamheid. Met KARWEI kun je je huis op een eerlijke manier opknappen en mooier maken. Wat je ook bedenkt, geen punt bij KARWEI!
Karwei vestigingen »

Multimate levert niet alleen de gewenste producten aan de klant, ze gaat verder! Klanten worden voorzien van persoonlijk advies zodat klussen nooit zullen mislukken en er tot een perfect eindresultaat gekomen wordt. Lost u uw klusje liever niet zelf op? Dan biedt Multimate u de montage- en klusdienst, ideaal!
Multimate vestigingen »

Praxis wil u als klant helpen om het huis van uw dromen te creëren. Door in te spelen op de wensen van de klant doet Praxis zijn best de beste bouwmarkt van Nederland te zijn. Praxis zal uw klus met haar producten makkelijker maken en zal u van praktisch advies voorzien. Verzeker je van een goed resultaat. Met Praxis krijg je alles voor elkaar.
Praxis vestigingen »

Zoek op de winkelwebsite:

Nederland