HomeWinkelwebsite - Alles over Winkelen - Adressen en Openingstijden

Fatboy Design Producten & Assortiment

De fatboy heeft inmiddels door de onuitputtelijke gebruiksmogelijkheden in veel woon-, werk- en slaapkamers een plaats verworven. Als loungezak voor studentenkamers, ontspanningsplek op kantoor of een relaxkussen voor kinderen. Maar het fatboy assortiment is veel uitgebreider dan dez itzak alleen, wat denkt u bijvoorbeeld van de doggielounge een heerlijk en hip hondenkussen. De fatboy artikelen zijn gemaakt van praktisch en gemakkelijk te reinigen materialen met een speciale water- en vuilafstotende coating. Afnemen met een vochtige doek is voldoende om de fatboy er weer als nieuw uit te laten zien. En de product ontwikkeling van fatboy gaat door.
Tegenwoordig zijn er allerlei handige en hippe design producten voor gebruik thuis.

Fatboy, Doggielounge, hét ideale hondenkussen


Dit fijne hondenkussen is leverbaar in 10 hippe en trendy kleuren en wasbaar in de wasmachine op de lage temperatuur van 30 graden.
Het kussen heeft een decoratie van een bot. Voor € 15,00 extra kunt u de naam van de hond erop verkrijgen.Fatboy, Tuxedo Tablet HoesFatboy heeft ook een mooie en praktische nylon met neopreen hoes ontworpen voor de bescherming van je tablet. De Tuxedo Tablet hoes is geschikt voor tablets met standaard afmetingen.


.

Fatboy, tablitski tafel én krukje


Een handig bijzettafeltje dat ook dienst kan doen als een extra krukje.
De Fatboy tablitski tafel is leverbaar in 7 trendy kleuren. Daarbij kunt u ook het erop passende kussen, baboesjka, bestellen. Dat zit lekker! Dit handige Fatboy tablitski tafeltje is zowel binnen als buitenshuis te gebruiken.
Bestelt u het online bij FonQ, het eigentijdse webwarenhuis, dan heeft u het binnen 3 dagen in huis.Fatboy, the original zitzak


Lekker ontspannen zitten, liggen of in welke houding dan ook. Even lekker loungen, alleen of met z'n tweeën. De tal van mogelijkheden maken de fatboy tot een echt top item voor in huis! De Fatboy Original Zitzak is er in diverse leuke trendy kleuren.Zoek op de winkelwebsite:

Nederland