HomeWinkelwebsite - Alles over Winkelen - Adressen en Openingstijden

Fatboy Tassenlijn


Fatboy heeft samen met de Dutch Design Groep DEMAKERSVAN een zeer complete en unieke serie tassen ontworpen, die net als de andere fatboy producten opvalt door de no-nonsens strategie. DEMAKERSVAN wordt erkend als één van de meest toonaangevende jonge internationale designers met opdrachtgevers over de hele wereld. Het werk is inmiddels aangekocht door MoMA (Museum of Modern Art New York) en het Victoria & Albert Museum in London.

Centraal bij de tassen staat het contrast van nieuwe productietechnieken en materialen. Denk aan het gebruik van ritsen uit de duikerswereld, veiligheidsgordels en parachutegespen, maar ook echte schoenzolen die fungeren als bodem en geruisloos klittenband.

Fatboy Tassen AssortimentFatboy Soulbag M met witte zoolDe Fatboy Soulbag M is verkrijg baar in 6 verschillende kleuren: Rood, Zwart, Blauw, Turquoise, Roze en Oranje

Fatboy Undercover XL ZwartNu de Fatboy Undercover XL is een ideale opberger. Dit accessoire is erg handig in de handtas voor het organiseren van pennen, visitekaartjes, telefoon of camera. De Fatboy Undercover is verkrijgbaar in vijf formaten en acht trendy kleuren.

Fatboy Jumper LDeze stoere rugzak kan onder andere gebruikt worden als schooltas.
Zoek op de winkelwebsite:

Nederland