Winkel Aanmelden | Uitloggen

Home



Winkelwebsite - Alles over Winkelen - Adressen en Openingstijden

Esthetik Dental Barcelona

T:
W: http://www.esth..

Openingstijden



Dinsdag


Donderdag




Zaterdag



Uw tandartsbehandeling ondergaan in het Buitenland? Waarom niet! Deze praktijk o.a. in Spanje is gespecialiseerd in kaakchirurgie, tanmplantaten en cosmetische tandheelkunde.
Bespaar tijd, moeite en geld (soms tot wel 50- van UK prijzen) or uw tandheelkundige behandeling te combineren met een ontspannen zonvakantie aan de Mediterrane kust, of met een enerverende trip in de stad van het licht.
Ongeacht de tandheelkundige behandelingen die u ondergaat of het nu gaat om tandimplantaten, tandheelkundige kronen of bruggen, tandheelkundige vernissen, bleken, er blijft steeds contact en controle met u tijdens de reis en tijdens het verblijf.
Esthetik Dental Barcelona biedt u dezelfde kwaliteit in tandheelkundige zorg als de beste klinieken ter wereld. De behandelingen van de kliniek komen overeen met de medische hoog kwalitatieve standaarden, dankzij de toepassing van de nieuwste technieken ontwikkeld in Europa en de Verenigde Staten.
Nadat er van uw gebit een panoramische r--ntgenfoto is ontvangen of tijdens uw eerste gratis bezoek aan Londen, l het medische team uw profiel evalueren en uw persoonlijke tandheelkundige behandelplan opstellen.


  Wat kost een gebitsrenovatie eigenlijk?



Rolstoelvriendelijk: onbekend




Zoek op de winkelwebsite:

Nederland